Cansaladeries Medrán

Portem més de 50 anys seduint els paladars més exigents, compartint amb persones com tu el nostre gust per les coses ben fetes. Som una botiga de sabors, l’espai per a que trobis els ingredients, les idees i els consells més perfectes per la teva taula.

Som una empresa familiar, com tantes n’hi ha al nostre país. La nostra filosofia és la família, tots els tipus de famílies, la unitat que ens permet superar-nos dia a dia i tractar als nostres clients com amics.

1. Qualitat i selecció.
Cansaladeries Medrán és sinònim de qualitat. Les nostres vitrines allotgen productes d’excel·lent qualitat i reconegut prestigi; tant aquells que són elaborats per nosaltres com els que es selecciones per satisfer els gustos més refinats. Tots els productes passen controls de selecció estrictes i ens movem per Espanya i Europa cercant els millors productes possibles. I quan és possible, els triem un a un.

2. Tracte.
Som una empresa familiar i ens agrada crear lligams amb els nostres clients. Ens agrada saber que amb els anys hem après quins són els teus gustos. Ens agrada poder conversar amb tu, aconsellar-te i saber; al dia següent, que vas quedat molt bé amb els teus convidats.

3. Seguretat alimentària.
Medrán va ser pionera en obtenir la homologació comunitària als anys 90 respecte a empreses del seu mateix sector. Va ser membre fundador de Sabadell Qualitat Alimentària, que cercava donar garanties als consumidors sobre la qualitat dels productes. Som conscients de la necessitat de complir amb tots els criteris de seguretat alimentària, higiene i traçabilitat perquè a Medrán no juguem amb el teu menjar.

Creiem en el caliu dels mercats, en el tracte personalitzat amb els nostres clients i en tenir els millors professionals davant i darrere dels mostradors. Som una empresa petita que es fa gran amb cada client satisfet. Fem dels nostres clients, amics.

Medrán és la teva cansaladeria de referència, la teva botiga de confiança. Ens agrada ser com som i només tenim un objectiu: que en quedis satisfet.