Els formatges de Medrán

Els formatges de Medrán

T’agrada el formatge? Reformulem la pregunta: t’apassiona el formatge? Gaudeixes cada vegada que proves alguna cosa nova? Vols que algú pugui descobrir sabors que no coneixies?

Els Formatges de Medrán de Cansaladeries Medrán és la resposta a les teves preguntes. És un espai obert per a tu, amant del formatge. La manera de poder accedir a tota la informació, consells i novetats sobre el món del formatge.

Cada setmana et farem arribar les últimes novetats, la taula de formatges de la setmana i els consells més útils perquè puguis gaudir del món del formatge. Pots donar-te d’alta aquí o en qualsevol de les nostres botigues.

Com em puc donar d’alta?

Ser membre de Els formatges de Medrán és molt senzill: només cal que et donis d’alta en aquest enllaç o en qualsevol de les nostres botigues. En fer-ho, rebràs un correu cada setmana amb tot el que cal saber per gaudir del formatge, una passió gastronòmica inigualable.

El món del formatge: un viatge sensorial

Poques coses són tan senzilles com el formatge… i alhora tan complexes. Seleccionem els millors formatges perquè puguin ser els protagonistes a la teva taula. De vaca, de cabra, d’ovella, de mescla … Del país o de països llunyans. Senzills o complexos. Forts i suaus.

Tenim desenes de formatges esperant a les nostres vitrines per conquerir la teva taula. El teu paladar i … el teu cor. Podem ajudar-te a triar la taula de formatges perfecta per a tu, preparar-te una impressionant safata de formatges que faci les delícies dels teus convidats o organitzar un tast de formatges a casa teva.

El món del formatge és una aposta segura. Ho saps. Confia en els millors consells. I en els millors productes.

Cates de formatges

El viatge cap al món del formatge és apassionant. I sorprenent. Pots emprendre aquest viatge des del teu taula i envoltat de familiars i amics en un tast personalitzada. Ens desplacem a casa teva oa la teva empresa per gaudir de l’increïble món de sensacions del formatge.

Si el que més t’agrada és el formatge, degustar-és un moment especial per a tu, si sempre has desitjat conèixer més sobre això, si vols fer una activitat familiar o de team-building diferent, un tast de formatges és la resposta.

Demana informació i pressupost a les nostres botigues o per correu electrònic. Totes les nostres tasts són personalitzades, tenim en compte les teves necessitats, la teva experiència i, sobretot, la teva butxaca. Farem un tast a mida perquè puguis treure el màxim partit.

L’objectiu de les nostres cates és ensenyar-te a degustar diversos formatges, com fer-ho i amb quins maridar per potenciar el gust de cada un dels formatges que tindràs a taula.