10 compromisos amb tu

Els nostres principis ens guien cada dia en la nostra feina. Seguir-los escrupulosament és la nostra manera de comprometre’ns amb tu i assegurar-te que reps el millor tracte i que gaudeixes dels millors productes.

  • Principi 1. Fem les coses d’una en una. Mai surten igual. Però sempre són bones.
  • Principi 2. Quan els animals creixen sans i s’alimenten bé, la carn és més bona i natural. Per això seleccionem bé el seu origen.
  • Principi 3. Ens agrada que el sol faci madurar el fruit. Per això fem servir oli, fruites i verdures del país.
  • Principi 4. Estem orgullosos de les nostres arrels. Per això defensem les nostres tradicions a taula. Amb el millor sabor.
  • Principi 5. El rocafort, de França. L’ibèric, de les deveses de Huelva i Salamanca. El recuit de Girona. Cada plaer té el seu origen i nosaltres el respectem.
  • Principi 6. Ens agrada ser originals i innovadors. Una hamburguesa pot ser de 20 maneres diferents. I les tenim.
  • Principi 7. El fred conserva els nostres aliments. Res més.
  • Principi 8. Triem els pernils i espatlles un a un. Visitem les deveses i les bodegues i et portem només les millors peces.
  • Principi 9. Les coses ben fetes no s’aconsegueixen a la primera. Per això, sempre fem esforços per millorar.
  • Principi 10. Ens agrada recordar el teu nom. Senyal que ja som de la família.

No només tenim aquests 10 compromisos amb tu, la qualitat i la selecció, el tracte i la seguretat alimentària i l’amor pels mercats estan al nostre adn:

Qualitat i selecció.

Cansaladeries Medrán és sinònim de qualitat. Les nostres vitrines estan plenes de productes d’excel·lent qualitat i de reconegut prestigi; tant aquells que fem nosaltres com els que seleccionem per satisfer els gustos més refinats. Tots els productes passen controls de selecció estrictes i anem allà on calgui per trobar els millors productes possibles. I quan és possible, els triem un a un.

Tracte

tracte personalitzatSom una empresa familiar i ens agrada crear lligams amb els nostres clients. Ens agrada saber que amb els anys hem après quins són els teus gustos. Ens agrada poder conversar amb tu, aconsellar-te i saber; al dia següent, que vas quedar molt bé amb els teus convidats.

Seguretat alimentària

qualitat alimentariaMedrán va ser pionera en obtenir la homologació comunitària als anys 90 respecte a empreses del seu mateix sector. Va ser membre fundador de Sabadell Qualitat Alimentària, que cercava donar garanties als consumidors sobre la qualitat dels productes. Som conscients de la necessitat de complir amb tots els criteris de seguretat alimentària, higiene i traçabilitat perquè a Medrán no juguem amb el teu menjar.

Estimem els mercats

mercat medranCreiem en el caliu dels mercats, en el tracte personalitzat amb els nostres clients i en tenir els millors professionals davant i darrere dels mostradors.
Som una empresa petita que es fa gran amb cada client satisfet. Fem dels nostres clients, amics. Medrán és la teva cansaladeria de referència, la teva botiga de confiança. Ens agrada ser com som i només tenim un objectiu: que en quedis satisfet.