No ens deixa de fascinar la història del McRib, l’entrepà de carn de porc de la cadena de menjar ràpid McDonalds. La seva intermitència a les botigues de la cadena ha fet d’aquest entrepà una mena de mite. Ja saps que el que a nosaltres ens agrada és el menjar sa… però si no pots viure sense ell o vols fer una versió una mica més elaborada, segueix aquest post al peu de la lletra.
Què necessito?
Una costella sense os. Ja saps que només has de demanar-la teva botiga;)
Salsa barbacoa. La que més t’agradi.
Un panet. Pot ser amb llavors. Recorda que ha de ser esponjós.
Una mica de ceba.
Cogombret.
Com puc aconseguir el meu McRib casolà?
En una planxa o paella ben calenta, amb una mica d’oli, cuina bé la costella. Volta i volta quan estigui ben daurada. Si tens barbacoa, no dubtis en fer-la a la graella. Et quedarà molt més bo.
Cobreix la costella, mentre estigui calenta, amb salsa barbacoa.
Col·loca-la al panet lleugerament calent. No ho posis a la torradora… es torrarà i no vols tenir una textura cruixent. Pots utilitzar el microones -uns pocs segons- o escalfar una mica el forn i deixar-lo molt poc temps. El just perquè s’escalfi.
Posa una mica de ceba i cogombret en làmines sobre de la costella. Cobreix l’entrepà amb l’altra meitat del panet i serveix-lo.