Ens encanta aquesta època de l’any. Si normalment ja fem autèntiques delícies en el nostre obrador, quan s’acosta Dijous Gras acabem creant meravelles gastronòmiques. Un munt de tipus de botifarres que no deixen a ningú indiferent. I és que no hi ha res com reinventar els clàssics.
Com saps, la tradició mana que per Dijous Grasla botifarra d’ou sigui la reina. I no pretenem destronarla. Al contrari, seguim fent la nostra famosa botifarra d’ou com sempre. Amb tot el sabor, amb tota la cura i amb tota la nostra màgia. Però no volem ser avorrits. Per això, aquesta setmana serà mogudeta al nostre obrador.
Aprofita que aquesta setmana és especial per tastar les delícies que estem preparant:
La botifarra de truita de patata t’encantarà. Té aquell sabor tan inconfusible d’una de bona truita de patates, de les de tota la vida. Harmoniosa i equilibrada.
La botifarra de carbassó aconsegueix un toc fresc amb aquesta verdura tan polivalent.
I el nostre filtreig amb les verdures no acaba aquí: la botifarra d’escalivada ens permet unir dues icones de la nostra cuina.
Els espinacs a la catalana són un dels plats tradicionals més saborosos i interessants de la nostra cuina. Com quedaria en una botifarra? Descobreix-ho en la nostra botifarra d’espinacs a la catalana.
La botifarra de bacó és d’allò més interessant, amb aquest toc tan característic d’un clàssic que serveix per a alguna cosa més que esmorzar.
Aquesta setmana treballem moltíssim per a que dijous puguis celebrar Dijous Gras com la festa mereix. I alerta: si t’enduus tres botifarres, et regalem un fuet perquè la celebració sigui encara més perfecta. Ara, si em permeten, torno a posar-me amb les botifarres…