Una de les coses que més ens enorgulleix és quan algun dels nostres clients ens demana una botifarra natural. És un dels moments en què unim tradició amb el present. La nostra botifarra natural ens porta a finals dels 50, quan vam fundar Cansaladeries Medrán.
I ens enorgulleix també perquè sabem que qui se l’emporta, degusta una botifarra amb un sabor molt especial, natural, sense colorants… tradició al 100%. Avui volem donar-te 5 idees, 5 formes de cuinar una bona botifarra com la nostra.
Un plat tradicional. Senzill, però deliciós. Per això, has acompanyar la botifarra amb mongetes blanques cuites. Encara que també pots sofregir les mongetes amb una mica de cansalada. La botifarra, a la planxa o a la graella. Una mica d’oli, sal i pebre sobre les mongetes… i a gaudir. I no oblidis el pa amb tomàquet.
En temporada, pots acompanyar la botifarra amb uns bolets a la planxa amb all i julivert. Rovellons, trompetes de la mort… la teva varietat preferida amb la botifarra i un bon vi. Un plat de temporada, molt de tardor i deliciós.
Aquest és un plat deliciós, fàcil de fer i perfecte per diumenges de fred i pluja. En una safata de forn, col·loca patates tallades a rodanxes d’aproximadament un centímetre de gruix. A sobre, posa ceba, dos o tres dents d’all pelats i tomàquet a daus. Rega-ho bé amb oli, sal i pebre i cobreix-lo tot amb aigua perquè cogui al forn. Posa la botifarra a sobre i posa-ho al forn fins que les patates estiguin cuinades.
Això t’encantarà: canvia la carn picada de la teva recepta de macarrons per la carn d’una botifarra natural. Quan facis el sofregit, talla el budell i amb l’ajuda d’una forquilla o les mans, agafa tota la carn. Aquest senzill canvi et donarà un plat saborosíssim.
Si et fa mandra fer una bona massa de pizza, ves al supermercat i compra una massa de pizza als refrigerats. Busca un bon tomàquet triturat. Però que sigui bo, eh? Tens diverses marques italianes amb un toc d’alfàbrega que t’encantarà. Demana’ns mozzarella de búfala i talla-la a rodanxes. Col·loca a sobre el tomàquet. Talla el budell de la botifarra i amb l’ajuda d’una forquilla o les mans, agafa tota la carn. Posa-la sobre el formatge i cal al forn fins que la massa estigui cuinada.
Pingback: Cansaladeries Medrán » Temporada de calçots