Cansat de fer sempre el mateix sandvitx? Amb ganes de descobrir noves maneres de fer un biquini? Et presentem 8 maneres diferents de fer sandvitxos amb 8 formatges amb sabors únics; perquè cada formatge mereix una especial atenció:
Sandvitx d’ibèric (per prendre calent): Necessitareu 2 llesques de pa de motlle, 2 talls de pernil ibèric i 2 talls de formatge Comté.
Sandvitx Mallorquí (per prendre calent): Necessitareu 2 llesques de pa de motlle, 1 tall de sobrassada de Mallorca i 2 talls de formatge Emmental francès.
Sandvitx Grec (per prendre calent): Necessitareu 2 llesques de pa de motlle, formatge Feta a dauets i 1 tall de mortadel·la o pernil cuit.
Sandvitx Italià (per prendre fred o calent): Necessitareu 2 llesques de pa de motlle, 2 talls de formatge Asiago i 1 tall de pernil cuit.
Sandvitx blau (per prendre calent): Necessitareu 2 llesques de pa de motlle, aixafeu formatge rocafort en una cassola i poseu-li una mica de crema de llet fins aconseguir una massa compacta. Una vegada teniu la “crema” unteu-la a les dues llesques.
Sandvitx fumat (per prendre calent): Necessitareu 2 llesques de pa de motlle, 3 tires de bacó fumat i 2 talls de formatge Gruyère o Appenzeller.
Sandvitx de paté (per prendre calent): Necessitareu 2 llesques de pa de motlle, paté a la vostre elecció i 1 tall de formatge del Cadí.
Sandvitx de melmelada (per prendre fred): Necessitareu 2 llesques de pa de motlle, unteu-les amb la vostra melmelada preferida i afegiu 2 talls de formatge fresc.