Durant molts anys el Joan Medrán viatjava setmanalment a Banyoles per seleccionar personalment les millors carns fresques. Durant més de 40 anys agafava el camió i posava rumb al nord, de matinada i totes les setmanes de l’any; per fer-se amb les millors parts del porc. Avui l’escorxador de Banyoles ja ha tancat però ens seguim guiant per les ensenyances de l’avi. Les nostres carns són fresques, de qualitat i confiança. T’oferim les millors carns de porc i de porc ibèric; tot ben fresc per a que puguis fer uns bons plats a casa. De les millors matèries primeres en surten grans productes com els frankfurts artesans, els pinxos, etc.
No oblidis que a la botiga de la Plaça d’Espanya podràs trobar carns de vedella, criada a Catalunya i de la màxima qualitat i seguretat. Som distribuïdors oficials de Vedella Bencriada i quan tastis aquesta carn sentiràs el sabor de la cura dels ramaders de la terra. Les aus també tenen un gran protagonisme, pollastres de granja, pollastres de pagès, capó, gall d’indi…