Tenir intolerància a algun aliment no hauria de poder privar-nos de degustar bons productes, sans, naturals i deliciosos. Però això, no sempre és fàcil. No sempre hi ha una alternativa que ens permeti cuidar la nostra salut. I de vegades, quan existeix, el resultat no és per tirar coets. Per això, estem molt il·lusionats amb el llançament que fem aquesta setmana.
Ja pots trobar a les nostres botigues una estupenda sumaia sense lactosa. “La Bonica”, que així es diu aquesta sumaia, està feta amb carns de primera qualitat, respectant la tradició i assegurant la seva compatibilitat amb les persones intolerants a la lactosa.
Per celebrar l’arribada d’aquesta sumaia, te l’oferim amb un preu de llançament inigualable: 2,75 € la peça. A què esperes per a provar-la?
Autor: paquita
Ens encanta aquesta època de l’any. Si normalment ja fem autèntiques delícies en el nostre obrador, quan s’acosta Dijous Gras acabem creant meravelles gastronòmiques. Un munt de tipus de botifarres que no deixen a ningú indiferent. I és que no hi ha res com reinventar els clàssics.
Com saps, la tradició mana que per Dijous Gras la botifarra d’ou sigui la reina. I no pretenem destronarla. Al contrari, seguim fent la nostra famosa botifarra d’ou com sempre. Amb tot el sabor, amb tota la cura i amb tota la nostra màgia. Però no volem ser avorrits. Per això, aquesta setmana serà mogudeta al nostre obrador.
Aprofita que aquesta setmana és especial per tastar les delícies que estem preparant:
Aquesta setmana treballem moltíssim per a que dijous puguis celebrar Dijous Gras com la festa mereix. I alerta: si t’enduus tres botifarres, et regalem un fuet perquè la celebració sigui encara més perfecta. Ara, si em permeten, torno a posar-me amb les botifarres…
Autor: Jaume
Una de les coses que més ens enorgulleix és quan algun dels nostres clients ens demana una botifarra natural. És un dels moments en què unim tradició amb el present. La nostra botifarra natural ens porta a finals dels 50, quan vam fundar Cansaladeries Medrán.
I ens enorgulleix també perquè sabem que qui se l’emporta, degusta una botifarra amb un sabor molt especial, natural, sense colorants… tradició al 100%. Avui volem donar-te 5 idees, 5 formes de cuinar una bona botifarra com la nostra.
Un plat tradicional. Senzill, però deliciós. Per això, has acompanyar la botifarra amb mongetes blanques cuites. Encara que també pots sofregir les mongetes amb una mica de cansalada. La botifarra, a la planxa o a la graella. Una mica d’oli, sal i pebre sobre les mongetes… i a gaudir. I no oblidis el pa amb tomàquet.
En temporada, pots acompanyar la botifarra amb uns bolets a la planxa amb all i julivert. Rovellons, trompetes de la mort… la teva varietat preferida amb la botifarra i un bon vi. Un plat de temporada, molt de tardor i deliciós.
Aquest és un plat deliciós, fàcil de fer i perfecte per diumenges de fred i pluja. En una safata de forn, col·loca patates tallades a rodanxes d’aproximadament un centímetre de gruix. A sobre, posa ceba, dos o tres dents d’all pelats i tomàquet a daus. Rega-ho bé amb oli, sal i pebre i cobreix-lo tot amb aigua perquè cogui al forn. Posa la botifarra a sobre i posa-ho al forn fins que les patates estiguin cuinades.
Això t’encantarà: canvia la carn picada de la teva recepta de macarrons per la carn d’una botifarra natural. Quan facis el sofregit, talla el budell i amb l’ajuda d’una forquilla o les mans, agafa tota la carn. Aquest senzill canvi et donarà un plat saborosíssim.
Si et fa mandra fer una bona massa de pizza, ves al supermercat i compra una massa de pizza als refrigerats. Busca un bon tomàquet triturat. Però que sigui bo, eh? Tens diverses marques italianes amb un toc d’alfàbrega que t’encantarà. Demana’ns mozzarella de búfala i talla-la a rodanxes. Col·loca a sobre el tomàquet. Talla el budell de la botifarra i amb l’ajuda d’una forquilla o les mans, agafa tota la carn. Posa-la sobre el formatge i cal al forn fins que la massa estigui cuinada.
Autor: Cansaladeries Medrán
[nm-mc-form fid=”4″]